Dërgesë pa vonesë

Posta Mik Mik është kompania me rritjën me të shpejtë në ballkan dhe tani lidere në shërbimet postare duke ofruar dërgesa të shpejta brenda Kosovës, Rajonit dhe Botës. 

Mik Mik është e dedikuar që t’ju ofrojë shërbim cilësor bizneseve në menyre që dërgesat e tyre të arrijnë në kohë!

500
KLIENT
0
PUNËTOR
0
Vite në shërbim
0
Vetura
Scroll to top